Evenimente

18-04-2016 › Săptămâna - ȘCOALA ALTFEL -

             Avem plăcerea de a vă invita şi în acest an, să participaţi, împreună cu elevii liceului dumneavoastră, la activităţile pregătite special de cadrele didactice şi de studenţii noştri pentru programul „ȘCOALA  ALTFEL”, în perioada 18-22 aprilie.

            Elevii vor putea să ia parte la workshop-uri interesante, cu subiecte de actualitate, despre piaţa muncii, viaţa de student, autocunoaştere şi vor beneficia de consiliere şi orientare şcolară şi profesională, în cadrul căreia îşi pot descoperi interesele vocaţionale, motivaţiile şi valorile necesare trecerii în următoarea etapă din viaţa lor. De asemenea, vor putea să participe la anuala Sesiune de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor unde îşi vor îmbogăţi cunoştinţele în domenii precum psihologie, management, marketing, jurnalism, drept ș.a. în calitate de STUDENT PENTRU O ZI.

            O activitate de mare actualitate este de cea de-a doua ediţie a Conferinţei Naţionale „Suicidul- problemă majoră de sănătate publică” în cadrul căreia experţi din domeniu vor susţine un workshop dedicat elevilor de liceu.

            Cu speranța că veți aprecia aceste activități ca fiind de interes pentru școala Dumneavoastră, vă aşteptăm conform programului anexat și vă rugăm să confirmaţi  prezenţa la adresa de e-mail: monicapopescu@saguna.eu sau la numărul de telefon: 0241 662 520, până la data de  11 aprilie 2016.

Pentru informații suplimentare vă stă la dispoziție responsabilul activităţii, drd. Monica Popescu, psiholog şi cadru didactic al Universităţii „Andrei Şaguna”.

Pentru programul activitatii faceti clic aici.

 

Cu aleasă consideraţie,

Preşedinte,

Prof.univ.dr. Aurel PAPARI