Evenimente

08-05-2014 › TEODOR MELEŞCANU VA PRIMI TITLUL DE DOCTOR HONORIS CAUSA

Joi, 9 Mai, la Universitatea „Andrei Şaguna”, Excelenţa Sa Teodor Meleşcanu, Directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), personalitate marcantă a vieţii politice, diplomatice şi academice româneşti, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Andrei Şaguna” din Constanţa.

Această înaltă distincţie academică vine ca o încununare a relaţiilor de prietenie şi respect reciproc care s-au concretizat anul trecut, prin susţinerea de către Teodor Meleşcanu a cursului festiv pentru absolvenţii Facultăţii de Drept şi Facultăţii de Ştiinţele Comunicării, promoţie care îi poartă numele.    

Ceremonia decernării titlului de Doctor Honoris Causa va deschide cea de-a XXII-a Sesiune de Comunicări a Studenţilor şi Cadrelor Didactice, care se desfăşoară anual, de Ziua Uniunii Europene, şi va avea loc în Aula Magna a Universităţii „Andrei Şaguna”, de la ora 11. Invitatul de onoare va susţine, în plen, o alocuţiune, după care Sesiunea de comunicări va continua cu Masa Rotundă „Riscuri şi ameninţări la Marea Neagră”, moderată chiar de prof. univ. dr. Teodor Meleşcanu.